Site-ul confeti.ro este proprietatea

SC COSTI KIDS GAMES SRL

CUI: 40772913

j37/291/2019

Sediu: Str. Hotin, Nr 9, Mun. Barlad, Jud. Vaslui.

Telefon: 0768345186

Utilizarea site-ului confeti.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si SC COSTI KIDS GAMES SRL, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.
Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul confeti.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design.

Clientii confeti.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs nu este in stoc, in cat timp se va realiza si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail, messenger si/sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate, fara o notificare prealabila.
Produsele comercializate prin intermediul confeti.ro sunt noi, iar in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau acesta se va transmite in format electronic. Chitanta de la curier sau extrasul de cont este dovada platii.

Garantia legala de conformitate
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Politica de confidentialitate
confeti.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
SC COSTI KIDS GAMES SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului confeti.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:
• Prelucrarea si livrarea comenzilor
• Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe confeti.ro
• Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
• Activitati comerciale
• Marketing si publicitate
• Promovarea produselor
• Cercetare de piata

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul confeti.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.
Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor
Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie.

Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie.

Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.

Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de mai jos.
Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:
1. Scan pe email catre adresa contact@confeti.ro
2. Prin posta, curier sau predare personala: SC COSTI KIDS GAMES SRL, Mun. Barlad, Jud. Vaslui, str Hotin nr 9, intre orele 9 – 13.

Plata
Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:
a. Plata ramburs
Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre SC COSTI KIDS GAMES SRL in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Online cu card bancar (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Copyright
Tot continutul site-ului confeti.ro (text, grafice, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea SC COSTI KIDS GAMES SRL si/sau a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema si antetul de pe confeti.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin SC COSTI KIDS GAMES SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul confeti.ro sau firma SC COSTI KIDS GAMES SRL.
Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la contact@confeti.ro

Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul confeti.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nici o penalitate pentru client.

Accesul la site
SC COSTI KIDS GAMES SRL permite accesul nelimitat pe site-ul confeti.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al SC COSTI KIDS GAMES SRL.

Corectarea informatiilor eronate
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara un anunt in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
SC COSTI KIDS GAMES SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de confeti.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.
Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul confeti.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC COSTI KIDS GAMES SRL.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul confeti.ro, cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al SC COSTI KIDS GAMES SRL a defectului reclamat.
Orice litigiu aparut intre Client si Companie va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.
Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@confeti.ro (termen de raspuns 1-3 zile lucratoare).

Modificari
SC COSTI KIDS GAMES SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului confeti.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.
Utilizatorul confeti.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre SC COSTI KIDS GAMES SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Date non-personale colectate automat
Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Securitate
Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate confeti.ro utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:
– accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;
– toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
– accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
– la interval de o data la 14 zile se face backup la baza de date.
– printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

Politica Remarketing
În paginile website-ului confeti.ro , prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.
Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului confeti.ro .
În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Nu aveti produse in cos.

Continue Shopping