Cum se așează foaia de vafă/napolitană sau pastă de zahăr pe tort.

Chiar daca alegeti un tort din frisca sau martipan, foaia de pasta de zahar merge aplicata. Foi Vafa/napolitana sau Pasta de zahar.

Topper pentru tort comestibil inspirat de Confeti.ro, disponibil în diferite dimensiuni.

Vă rugăm să verificați ortografia înainte de a trimite comanda.
Cu fiecare comandă sunt furnizate instrucțiuni complete despre cum să utilizați topperul comestibil pentru tort sau puteți vizualiza instrucțiunile aici.
O listă completă de ingrediente poate fi găsită pe pagina noastră de ingrediente.
Nu le depozitati la frigider.

Ar trebui să păstrați topperul pentru tort în punga sigilată cu fermoar furnizată și să păstrați într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui, până când este gata de utilizare.

Data maximă înainte este un an de la cumpărare. Vă recomandăm să folosiți topperul pentru tort în câteva luni de cand acesta este imprimat, astfel încât imprimarea și culorile să rămână clare și clare.

_________________________________________

Pentru articole cu spațiu pentru o fotografie personalizată.
Unele dintre articolele noastre au un spațiu pentru o fotografie. Când trimiteți fotografia/imaginea cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să vă asigurați că imaginile sunt de bună calitate. Nu putem fi responsabili pentru calitatea imaginii furnizate.
Vom face tot posibilul pentru a modifica culorile și luminozitatea imaginii pentru a obține cele mai bune rezultate de imprimare.
Vă rugăm să vă asigurați că in fotografia dvs. este suficient spațiu în jurul persoanei.

După ce ați finalizat, vă rugăm să incarcati fotografia pe site direct sau sa trimiteți fotografia/imaginea la confetibarlad@gmail.com, menționând numele și numărul de comandă.

**ATENTIE**
Cel mai bine este să utilizați fișierul foto original de pe aparatul foto/telefonul dvs., Facebook și alte site-uri web de rețele sociale vă redimensioneaza imaginea, așa că dacă vă salvați fotografia direct de pe Facebook, va trebui să redimensionăm imaginea pentru a se potrivi cu topperul de tort și veți pierde o cantitate semnificativă de calitate a imaginii și poza fi pixelata în timpul procesului de creare și imprimare.

Dacă există o problemă cu imaginea furnizată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că calitatea nu este buna.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Nu aveti produse in cos.

Continue Shopping